Sneak Peak

Earlier this week, husband and I had our official pre-closing walk through with the warranty service people from the building company.

We got to see our parking spot and storage unit and, finally, after ONE WHOLE YEAR, our apartment!

It’s beautiful. A little bit smaller than I imagined, but according to my husband, furniture makes space look bigger because of the different levels it generates, visually. Hoping this is true!

Anyway, there are two small disappointments, but I think that in the long run, these things can be changed! For now, I will leave you with a photo of the view, right from the living room.

IMG_3215

To the left, we have the balcony. To the right (that scaffolding) is the North Tower of the same building complex. It is still under construction and will be ready next summer. I don’t mind it a bit.

What do you think?

Photo © Maria Rigou for Groundhog Design

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s